Kruna Dental - Site Logo
+381 69 655880

Cirkonijum krunice za vaš blistav osmeh

Pitajte zubarku
cirkonijum krunice za zube
Napredak u stomatologiji omogućio je pacijentima širom sveta da postignu prelep osmeh uz pomoć različitih vrsta krunica za zube. Jedna od popularnih opcija su cirkonijum krunice, koje pružaju izvanrednu estetiku, trajnost i funkcionalnost.
Cirkonijum krunice za zube su vrsta bezmetalnih krunica koje se koriste za restauraciju zuba. Glavni materijal koji se koristi u izradi cirkonijum krunica je cirkonijum-dioksid, koji je poznat po svojoj visokoj čvrstini, trajnosti i prirodno beloj boji. Ove krunice se koriste za popravku oštećenih, izlomljenih ili izgubljenih zuba i daju im prirodan izgled.

Prednosti koje donose cirkonijum krunice za zube

Estetika: Poznate su po svojoj izuzetno prirodnoj beloj boji, što ih čini gotovo neprimetnim u ustima. Ovo je posebno važno za one koji žele da zadrže prirodan izgled svog osmeha. Trajnost: Cirkonijum-dioksid je jedan od najčvršćih materijala koji se koristi u stomatologiji. Ove krunice su izuzetno trajne i otporne na pucanje ili lom. Cirkonijum krunice su odličan izbor za one koji traže visokokvalitetno rešenje za svoje zube. Njihova estetika, trajnost i biokompatibilnost čine ih popularnom opcijom među pacijentima. Ako želite osmeh koji izgleda prirodno i traje dugo, cirkonijum krunice su vredna investicija.

Napomena

Kao i kod svih stomatoloških procedura, važno je da se konsultujete sa Vašim stomatologom i razmotrite Vaše individualne potrebe i ciljeve.

Tagovi :

cirkonijum krunice, krunice za zube

Podelite:

Ostavite komentar

kruna dental blog

Dr Tamara Aničić

Imate pitanje za nas?

Kruna Dental je tu da odgovori na svako vaše pitanje.

Budite u kontaktu sa nama