Kruna Dental - Site Logo
+381 69 655880

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju zlatni standard kada su u pitanju neinvazivne estetske korekcije uz koje se može očuvati prirodan izgled. Naša koža se sastoji od ćelija, vlakana kao što su elastin i kolagen i gelozne substance koja ih okružuje. Upravo jedan od sastojaka te gelozne supstance jeste hijaluronska kiselina koja koži pruža punoću i zategnutost. Starenjem, koža dehidrira, nivo hijalurona opada i koža gubi elastičnost formirajući bore.

hijaluronski fileri kruna dental

Hijaluronski dermalni fileri su supstance koje se koriste za popunjavanje bora i vraćanje mladolikosti koži lica. Njihova najčešća primena obuhvata: povećanje volumena usana i jagodica, popunjavanje bora oko usana, istezanje kontura donje vilice, ispravljanje nazolabijalnih i međuočnih bora, korekciju oblika korena nosa kao i osvežavanje podočnjaka. 

Ovi fileri sadrže hijaluronsku kiselinu koja se postepeno razgrađuje u organizmu, pružajući hidrataciju i volumen koži. Efekat traje 6-12 meseci, a za koren nosa nešto duže, čak i do dve godine. Količina filera varira u zavisnosti od regije i rezultata koje želimo da postignemo, a za preciznu procenu potreban je pregled.

Da li postoje kontraindikacije kada su u pitanju hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri se ne preporučuju trudnicama, dojiljama i osobama sa aktivnim kožnim oboljenjima. U stomatološkoj ordinaciji Kruna Dental koristimo Stylage dermalne filere francuske kuće Vivacy® koji kombinuju hijaluronsku kiselinu sa antioksidansima i tako pružaju prirodan izgled.

Cena varira u zavisnosti od zone koju tretiramo, a informacije o cenama se dobijaju tokom konsultacija.

Rezervišite sada

Susret sa Krunom Dental

Kruna Dental je uvek tu da Vaše stomatološko iskustvo učini što prijatnijim. Ne ustručavajte se da stupite u kontakt sa nama.

Imate pitanje za nas?

Kruna Dental je tu da odgovori na svako vaše pitanje.

Najnoviji članci

Budite u kontaktu sa nama