Kruna Dental - Site Logo
+381 69 655880

Kruna Dental FAQ

Kruna Dental FAQ

Koja su to pitanja koja Vam pacijenti najčešće postavljaju?

Započnite razgovor s nama postavljajući željeno pitanje, a mi ćemo Vam dostaviti sve neophodne informacije. Kruna Dental je uvek tu za Vas.

Mogu da traju i preko 7 godina, zavisno od održavanja. Ukoliko se dolazi na poliranje i povremene kontrole, traju i duže.

Kruna Dentakl- Dentistsjpg (1)

Pitanja za doktorku

Kruna Dental tim je uvek tu da odgovori na sva Vaša pitanja i time Vaše stomatološko iskustvo učini transparentnijim i prijatnijim.

Nažalost, metalkeramičke krunice ne mogu da se izbeljuju na ovaj način.

Stomatološke procedure?

Cilj svake stomatološke procedure je da nas dovede do širokog i blistavog osmeha, a Kruna Dentak stavlja vaš osmeh na prvo mesto. 

Fiksna proteza ne utiče na trudnoću niti na plod i porođaj. Ako pacijentkinja nosi protezu i ostane u drugom stanju to nije problem, samo je potrebno da nastavi da dolazi na kontrole.

Ne savetuje se postavljanje fiskne proteze u trudnoći jer je potrebno uraditi dva rendgenska snimka vilice, što bi značilo izložiti trudnicu zračenju koje se ne smatra opravdanim, jer se svakako može sačekati 9 ili manje meseci koliko je ostalo do porođaja, a zatim nakon toga postaviti fiksni aparat.

Budite u kontaktu sa nama