Kruna Dental - Site Logo
+381 69 655880

O Nama

Kruna Dental

Stomatološka ordinacija
kojoj možete verovati

Kruna Dental je renomirana stomatološka klinika sa sedištem u Novom Sadu, mesto gde se susreću kvalitet i oralno zdravlje. Kruna Dental je dom posvećene grupe profesionalaca koji su tu da Vam pruže vrhunski tretman.

Kompletna nega zuba

Prepustite se vrhunskom stomatološkom iskustvu usmerenom na sve aspekte oralnog zdravlja i očuvanje lepog osmeha.

Personalizovani pristup

Za nas, svaki pacijent je jedinstven, pristupamo svakom pojedinačnom slučaju sa posebnom pažnjom i kreiramo individualni plan terapije.

Kruna Dental - Best Dental Clinic That Link → young-woman-at-the-dentist-office.jpg
0
Srećnih pacijenata
0
Onlajn sastanaka
0
Godina iskustva
0
Lekara i osoblja
Najbolji od najboljih

Stručnost i vrhunska oprema

Svaki član Kruna Dental tima je visoko kvalifikovan i poseduje znanje iz različitih oblasti stomatologije. Trudimo se da idemo u korak sa najnovijim dostignućima u našoj struci. Redovno prisustvujemo stomatološkim kongresima, simpozijumima i kursevima istaknutih kolega. Verujemo da redovnim ulaganjem u ljudske resurse i savremenu opremu održavamo visok kvalitet pruženih usluga i gradimo okruženje koje spaja profesionalnu kompetentnost sa opuštajućom atmosferom i ljubaznim pristupom. Kruna Dental je tu da Vaše stomatološko iskustvo učini što prijatnijim.

Naš pristup

Postupak pregleda u Kruna Dental stomatološkoj ordinaciji

01

Zakažite termin

Zakažite termin Vašeg stomatološkog pregleda putem telefona, imejla, našeg veb-sajta ili društvenih mreža.

02

Upoznajte zubarku

Upoznajte našeg iskusnog zubara i razgovarate o Vašim željama za lepotu i zdravlje Vaših zuba.

03

Detaljan stomatološki pregled

Radimo temeljnu analizu oralne strukture, uključujući procenu zuba, desni, usne šupljine i obližnjih tkiva.

04

Konsultacije

Konsultacije se zasnivaju na detaljnom ispitivanju Vašeg oralnog zdravlja i pružanju jasnih smernica o neophodnom tretmanu.

Naši lekari

Tim vrhunskih profesionalaca

Od 2016. godine radimo na tome da izgradimo okruženje koje kombinuje profesionalnu kompetentnost sa opuštajućom atmosferom i ljubaznim pristupom. Kruna Dental je tu da vaše stomatološko iskustvo učini što prijatnijim.

Stručni tim

Svaki član našeg tima je visoko kvalifikovan i poseduje znanje u različitim oblastima stomatologije. Takođe, trudimo se da budemo u koraku sa najnovijim dostignućima u našoj struci. Redovno prisustvujemo stomatološkim kongresima, simpozijumima i kursevima istaknutih doktora.

Dr Tamara Aničić

Rođena je u Zagrebu, a 1993. godine seli se u Brčko. Tamo završava osnovnu školu, a zatim upisuje srednju medicinsku školu, smer farmaceutski tehničar, koju završava sa odličnim uspehom. Stomatološki fakultet u Beogradu upisuje 2007. i završava ga 2013. godine. Od 2013. do 2016. godine odrađivala je staž u domu zdravlja, a u popodnevnim satima radila je kao stomatolog asistent uz specijalistu protetike pored kog je savladala sve osnove stomatološke protetike. Od 2016. godine započinje sopstvenu praksu i nastavlja da se kontinuirano edukuje u pravcu savremene stomatologije sa ciljem da svojim pacijentima pruži bezbolnu, dugoročnu i estetski zadovoljavajuću terapiju.

Dr Dragana Lazić

Rođena je 1998. godine u Brčkom gde je završila osnovnu i srednju medicinsku školu. Medicinski fakultet u Novom Sadu upisuje 2016. godine i to smer stomatologija. Studije završava u avgustu 2022. godine. Nakon završenog pripravničkog staža svoje profesionalno usavršavanje nastavlja u ordinaciji Kruna dental u Novom Sadu gde uz doktorku Tamaru.

Dr Tamara Aničić

Dr Tamara Aničić

Stomatolog

Dr Dragana Lazić

Dr Dragana Lazić

Stomatolog