Kruna Dental - Site Logo
+381 69 655880

Kruna Dental Usluge

Naše usluge

Koje usluge nudimo

U ordinaciji Kruna Dental pružamo širok spektar stomatoloških usluga,od standardnih pregleda i čišćenja do najsavremenijih estetskih i restaurativnih procedura. Bilo da želite kompletnu transformaciju zuba, implante, ortodontske tretmane ili jednostavno održavanje oralnog zdravlja.

Naše usluge

Koje stomatološke usluge nudi Kruna Dental?

U ordinaciji Kruna Dental pružamo širok spektar stomatoloških usluga, od standardnih pregleda i čišćenja do najsavremenijih estetskih i restaurativnih procedura. Bilo da želite kompletnu transformaciju zuba, implante, ortodontske tretmane ili jednostavno održavanje oralnog zdravlja.

Stomatološki pregled

Stomatološki pregled

Stomatološki pregled je potpuno bezbolan i ima za cilj da informiše pacijenta o svemu što ga zanima, a tiče se njegovog oralnog zdravlja.

Proteze za zube

Proteze za zube

Proteza poboljšava Vaš osmeh, olakšava Vam funkciju žvakanja i postaje sastavni deo svakodnevnog života.

Krunice za zube

Krunice za zube

Navlake za zube, poznate i kao zubne krunice ili veštačke kapice stavljaju se na prirodne zube radi estetskih ili funkcionalnih poboljšanja.

Fiksna proteza

Fiksna proteza

Fiksna proteza je ortodonski aparat koji se postavlja da bi se ispravili krivi zubi, rešili razmaci između zuba ili nepravilan zagrižaj.

Beljenje zuba

Beljenje zuba

Postoje tretmani beljenja koji se mogu sprovesti u kućnim uslovima, ali je neophodno da Vam stomatolog najpre pregleda zube.

Fasete

Fasete

Fasete za zube, viniri ili ljuspice su tanke navlake koje se postavljaju samo na prednju stranu zuba i tako ih koriguju.

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju zlatni standard kada su u pitanju neinvazivne estetske korekcije koje čuvaju vaš prirodni izgled.

Lečenje zuba

Lečenje zuba

Endodoncija se bavi lečenjem kanala korena zuba. Kada se zub izleči i kanali zuba trajno napune, na zub se postavlja plomba.

Implanti

Implanti

Implanti mogu trajati dugo, često i preko 20 godina, uz pravilnu oralnu higijenu i dobro opšte stanje organizma.

Zakažite vaš termin

Radno vreme

Ponedeljak
Utorak
Sreda
Četvrtak
Petak

Garancija zadovoljstva

Svaki član Kruna Dental tima poseduje znanja iz različitih oblasti stomatologije, stoga Vam garantujemo vrhunski kvalitet.

Sjajna tehnologija

Smatramo da svakodnevnim ulaganjem u ljudske resurse i stomatološke tehnologije uspevamo da održimo besprekoran kvalitet pruženih usluga.

Profesionalni zubar

Profesionalan i posvećen zubar svaku Vašu posetu pretvara u pozitivno i bezbrižno iskustvo. Vaš osmeh zaslužuje Krunu Dental.

Rekli su o nama

Vaše mišljenje je za nas od izuzetnog značaja. Veoma nas raduje svaki opis, komentar, sugestija ili zapažanje koje se odnosi na našu saradnju i proces rada. Kruna Dental je uvek tu za Vaš osmeh. 

Ljubaznost, stručnost i profesionalnost Dr.Tamare je učinila svoje da ću uvek rado doći opet

  Goran Tubić - Ljubaznost
  Goran Tubić - Ljubaznost

  Sve što sam radila je bilo bezbolno, jer su super anestezije koje mi je doktorka dala. Prezadovoljna sam izgledom i odnosom!

   Elizabeta Mitić - Bezbolno
   Elizabeta Mitić - Bezbolno

   Divna doktorka, ima divan odnos prema pacijentima. Meni je otklonila strah od prvog dolaska. Hvala

    Milica Savić - Divna doktorka
    Milica Savić - Divna doktorka

    Kruna Dental FAQ

    Koja su to pitanja koja Vam pacijenti najčešće postavljaju?

    Započnite razgovor s nama postavljajući željeno pitanje, a mi ćemo Vam dostaviti sve neophodne informacije. Kruna Dental je uvek tu za Vas.

    Mogu da traju i preko 7 godina, zavisno od održavanja. Ukoliko se dolazi na poliranje i povremene kontrole, traju i duže.

    Kruna Dentakl- Dentistsjpg (1)

    Budite u kontaktu sa nama