Kruna Dental - Site Logo
+381 69 655880

Bezmetalne Krunice Cena: Za vaš prelepi osmeh

Krunice za zube
Bezmetalne krune cena
U svetu estetske stomatologije, bezmetalne krunice su se istakle kao jedan od vodećih izbora za pacijente koji žele poboljšati svoj osmeh bez kompromisa na prirodnom izgledu i funkcionalnosti. Bezmetalne krunice predstavljaju modernu alternativu tradicionalnim metalokeramičkim krunama, pružajući izuzetnu estetiku i dugovečnost. U ovom članku, fokusiraćemo se na cenu bezmetalnih krunica, kao i na njihove ključne prednosti koje ih čine popularnim izborom.

Šta su Bezmetalne Krunice?

Bezmetalne krunice su vrsta zubnih krunica koje ne sadrže metalnu osnovu. Umesto toga, izrađene su od visokokvalitetnih keramičkih materijala kao što su cirkonijum ili porcelan. Ova svojstva omogućavaju im da imitiraju prirodnu boju i refleksiju svetlosti zuba, čineći ih gotovo neprimetnim.

Bezmetalne Krunice Cena: Povoljne Cene Kvalitetnih Rešenja

Bezmetalne krunice cena Cena bezmetalnih krunica može varirati u zavisnosti od više faktora, uključujući geografsku lokaciju stomatološke prakse, kvalitet korišćenih materijala, i složenost postupka. U proseku, cena se kreće od 200 do 600 evra po krunici. Međutim, važno je napomenuti da iako može delovati kao veća početna investicija, dugovečnost i estetske prednosti koje pružaju bezmetalne krunice opravdavaju cenu.

Prednosti Bezmetalnih Krunica

  • Estetika: Bezmetalne krunice nude superioran estetski rezultat, zahvaljujući materijalima koji odlično imitiraju izgled prirodnog zuba.
  • Biokompatibilnost: Materijali kao što su cirkonijum i porcelan su biokompatibilni, što znači da su manje verovatno da izazovu alergijske reakcije ili iritacije.
  • Izdržljivost: Iako ne sadrže metal, bezmetalne krunice su izuzetno izdržljive i otporne na pucanje, što ih čini odličnim dugoročnim rešenjem.
  • Zaštita Zuba: Pored estetskih poboljšanja, bezmetalne krunice pružaju snažnu zaštitu za oštećene ili oslabljene zube, čuvajući njihovu strukturu i funkciju.

Zaključak

Bezmetalne krunice su izuzetan izbor za one koji traže estetsko poboljšanje uz očuvanje prirodnog izgleda zuba. Iako cena može varirati, investicija u bezmetalne krunice se dugoročno isplati zahvaljujući njihovoj izdržljivosti, estetici, i kompatibilnosti s prirodnim tkivom. Ako razmišljate o bezmetalnim krunama, savetujemo da se konsultujete sa svojim stomatologom kako biste dobili preciznu procenu cene i savete prilagođene vašim specifičnim potrebama.


Otkrijte Vaš najlepši osmeh. Kontaktirajte Kruna Dental i zakažite vaš pregled već danas!

Tagovi :

bezmetalne krunice, cena, estetska stomatologija, trajna rešenja

Podelite:

kruna dental blog

Dr Tamara Aničić

Imate pitanje za nas?

Kruna Dental je tu da odgovori na svako vaše pitanje.

Budite u kontaktu sa nama