• +381 69 655880 Viber/WhatsApp
  • +381 69 655880 Kontakt telefon
  • ZAKAZIVANJE

Stomatološki pregled

  1. Home
  2. Stomatološki pregled

Stomatološki pregled se obavlja u stomatološkoj ordinaciji, a obavlja ga doktor stomatologije. Pregled može biti redovan, kontrolni ili prvi stomatološki pregled.

Prvi stomatološki pregled, odnosno prvi kontakt sa stomatologom zakazuje se još u detinjstvu. 
Besplatan stomatološki pregled u ordinaciji kruna dental.

Kontrolni pregled je pregled koji se zakazuje nakon izvršenih određenih intervencija, da bi se ispratio proces oporavka ili proces dejstva terapije. 

Redovan stomatološki pregled jeste pregled koji se obavlja jednom u toku godine, ukoliko ne postoje nikakvi simptomi koji bi naveli osobu da dođe pre toga kod svog stomatologa. Takođe pre putovanja zgodno je odraditi redovan pregled kod stomatologa, da bi se izbegle eventualne neželjene situacije.

U stomatološkoj ordiaciji Kruna Dental cilj nam je da sam  stomatološki pregled prođe opušteno, uz razgovor i adekvatna objašnjenja o situaciji u ustima i zubima, potrebno terapiji, vremenu trajanja terapije, i očekivanom ishodu.

Pregled je potpuno bezbolan i ima za cilja da informiše pacijenta o svemu što ga zanima. U stomatološkoj ordinaciji imate mogućnost da potpuno besplatno zakažete prvi stomatološki pregled za Vas i Vaše najbliže.