Kruna Dental - Site Logo
+381 69 655880

Zašto Kruna Dental? Jer Vaš osmeh zaslužuje da bude blistav!

Kruna Dental je tu da Vaše stomatološko iskustvo učini što prijatnijim. Od 2016. godine stvaramo okruženje koje kombinuje profesionalnu kompetentnost sa opuštajućom atmosferom i ljubaznim pristupom.

Garancija zadovoljstva

Svaki član Kruna Dental tima poseduje znanja iz različitih oblasti stomatologije, stoga Vam garantujemo vrhunski kvalitet.

Sjajna tehnologija

Smatramo da svakodnevnim ulaganjem u ljudske resurse i stomatološke tehnologije uspevamo da održimo besprekoran kvalitet pruženih usluga.

Profesionalni zubar

Profesionalan i posvećen zubar svaku Vašu posetu pretvara u pozitivno i bezbrižno iskustvo. Vaš osmeh zaslužuje Krunu Dental.

O nama

Stomatološka ordinacija
kojoj možete verovati

Kruna Dental je renomirana stomatološka klinika sa sedištem u Novom Sadu, mesto gde se susreću kvalitet i oralno zdravlje. Kruna Dental je dom posvećene grupe profesionalaca koji su tu da Vam pruže vrhunski tretman.

Kompletna nega zuba

Prepustite se vrhunskom stomatološkom iskustvu usmerenom na sve aspekte oralnog zdravlja i očuvanje lepog osmeha.

Personalizovani pristup

Za nas, svaki pacijent je jedinstven, pristupamo svakom pojedinačnom slučaju sa posebnom pažnjom i kreiramo individualni plan terapije.

0
Srećnih pacijenata
0
Onlajn zakazivanja
0
Godina iskustva
0
Doktori i osoblje
Naše usluge

Koje usluge nudimo

U ordinaciji Kruna Dental pružamo širok spektar stomatoloških usluga,od standardnih pregleda i čišćenja do najsavremenijih estetskih i restaurativnih procedura. Bilo da želite kompletnu transformaciju zuba, implante, ortodontske tretmane ili jednostavno održavanje oralnog zdravlja.

Naše usluge

Koje stomatološke usluge nudi Kruna Dental?

U ordinaciji Kruna Dental pružamo širok spektar stomatoloških usluga, od standardnih pregleda i čišćenja do najsavremenijih estetskih i restaurativnih procedura. Bilo da želite kompletnu transformaciju zuba, implante, ortodontske tretmane ili jednostavno održavanje oralnog zdravlja.

Stomatološki pregled

Stomatološki pregled

Stomatološki pregled je potpuno bezbolan i ima za cilj da informiše pacijenta o svemu što ga zanima, a tiče se njegovog oralnog zdravlja.

Proteze za zube

Proteze za zube

Proteza poboljšava Vaš osmeh, olakšava Vam funkciju žvakanja i postaje sastavni deo svakodnevnog života.

Krunice za zube

Krunice za zube

Navlake za zube, poznate i kao zubne krunice ili veštačke kapice stavljaju se na prirodne zube radi estetskih ili funkcionalnih poboljšanja.

Fiksna proteza

Fiksna proteza

Fiksna proteza je ortodonski aparat koji se postavlja da bi se ispravili krivi zubi, rešili razmaci između zuba ili nepravilan zagrižaj.

Beljenje zuba

Beljenje zuba

Postoje tretmani beljenja koji se mogu sprovesti u kućnim uslovima, ali je neophodno da Vam stomatolog najpre pregleda zube.

Fasete

Fasete

Fasete za zube, viniri ili ljuspice su tanke navlake koje se postavljaju samo na prednju stranu zuba i tako ih koriguju.

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju zlatni standard kada su u pitanju neinvazivne estetske korekcije koje čuvaju vaš prirodni izgled.

Lečenje zuba

Lečenje zuba

Endodoncija se bavi lečenjem kanala korena zuba. Kada se zub izleči i kanali zuba trajno napune, na zub se postavlja plomba.

Implanti

Implanti

Implanti mogu trajati dugo, često i preko 20 godina, uz pravilnu oralnu higijenu i dobro opšte stanje organizma.

KrunaDental - Professional-female-dentist-at-work.jpg
Kruna Dental - High End Equipments
Najbolji od najboljih

Stručnost i vrhunska oprema

Svaki član Kruna Dental tima je visoko kvalifikovan i poseduje znanje iz različitih oblasti stomatologije. Trudimo se da idemo u korak sa najnovijim dostignućima u našoj struci. Redovno prisustvujemo stomatološkim kongresima, simpozijumima i kursevima istaknutih kolega. Verujemo da redovnim ulaganjem u ljudske resurse i savremenu opremu održavamo visok kvalitet pruženih usluga i gradimo okruženje koje spaja profesionalnu kompetentnost sa opuštajućom atmosferom i ljubaznim pristupom. Kruna Dental je tu da Vaše stomatološko iskustvo učini što prijatnijim.

Recenzije

Šta kažu naši klijenti

"Ljubaznost, stručnost i profesionalnost Dr.Tamare je učinila svoje da ću uvek rado doći opet,sve najbolje od srca Dr.Tamari u daljem radu...."

    Goran T.

    "Sve pohvale za Tamaru divna zubarka, jako lep odnos prema pacijentima, opustila me je sa osmehom sam izlazila iz ordinacije 😀 i hvala joj za divan osmeh koji imam sada :D"

      Danijela J.

      "Sve što sam radila je bilo bezbolno, jer su super anestezije koje mi je doktorka dala. Prezadovoljna sam izgledom i odnosom!"

        Elizabeta M.

        "Divna doktorka, ima divan odnos prema pacijentima. Meni je otklonila strah od prvog dolaska. Hvala"

          Milica S.

          "Preporuka!"

            Dean B.

            "Sve pohvale! Predivan rad!"

              Biljana D.

              "Imao sam tu čast da budem pacijent doktorke Tamare. Sve pohvale na njen rad i zalaganje. Nisam imao utisak da sam pacijent već da žarko želi da budem ponosan svaki puta kada se nasmejem. Izuzetan čovek i doktor. Veliko hvala Tamara!"

                Radovan N.

                Naš blog

                Najnoviji članci

                Kruna Dental tim je uvek spreman da sa Vama podeli svoje znanje. Shvatamo koliko je bitno da imate prave informacije i steknete uvid u stomatološke procedure pre nego što dođete u našu ordinaciju. 

                Budite u kontaktu sa nama